De ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo. Een krachtige chocolade in melk (37% cacao), puur (68% cacao, alias ‘Silverback’) en extra puur (92% cacao, met arenga bossuiker)
Rijk van smaak met combinatie van karamel & honing
Ingredienten
37% cacaobonen, MELKpoeder, suiker, cacaoboter
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 590Kcal / 2428KJ
Vetten: 42,8 gr.
– waarvan verzadigde vetzuren: 27,5 gr.
Koolhydraten: 42,6 gr.
* waarvan suikers: 25,0 gr.
Vezels: 6,7 gr.
Eiwitten: 9,4 gr.
Zout: 0,0 gr.
Bewaren tussen de 15-18 graden
Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam
Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042AA Amsterdam