Biologische Udon
Een traditioneel bereide Japanse spaghetti.
Ingredienten : VOLKOREN TARWEMEEL (gluten), zeezout
* = van biologische landbouw JP-BIO-154
Herkomst Japan
Dit product is geschikt voor veganisten.
Voedingswaarde per 100g
| Energie (kJ) |
1460 |
kJ |
| Energie(kcal) |
344 |
kcal |
| Eiwit totaal |
13,5 |
g |
| Koolhydraten totaal |
65,7 |
g |
| Suikers |
1,1 |
g |
| Vet totaal |
2,1 |
g |
| Vet verzadigd |
0,4 |
g |
| Voedingsvezel |
4,5 |
g |
| Zout |
1,9 |
g |
Bereiding : Breng water aan de kook, voeg vervolgens de udon toe en laat het 10-12 minuten koken.
Fabrikant:
TerraSana BV
Postbus 70
2450 AB Leimuiden