Shoyu Sojasaus. Op traditionele Japanse wijze bereide sojasaus uit Japan. Shoyu is een lichte, maar vol smakende sojasaus en op natuurlijk wijze gefermenteerd. Als smaakmaker is shoyu niet overheersend, maar juist smaakverrijkend.
Ingrediënten :
water, SOJABONEN*, TARWE* (gluten), zeezout, koji-ferment
* = van biologische landbouw NL-BIO-01
Dit product is geschikt voor veganisten.
Voedingswaarde per 100g
| Energie (kJ) | 264 | kJ |
| Energie(kcal) | 62 | kcal |
| Eiwit totaal | 8,8 | g |
| Koolhydraten totaal | 6,2 | g |
| Suikers | 0,0 | g |
| Vet totaal | 0,1 | g |
| Vet verzadigd | 0,0 | g |
| Voedingsvezel | 0,7 | g |
| Natrium | 4815 | mg |
| Zout | 12,2 | g |
Fabrikant:
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via [email protected]. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.
Twee organische pizzabodems
De Piramide Sterrenmix Thee is een heerlijke biologis...
Horizon biedt een compleet assortiment biologische noten, zuidvruchten...
Horizon biedt een compleet assortiment biologische noten, zuidvruchten...