Deze kant-en-klare pizzabodem maak je zelf jouw favoriete pizza. Beleg ‘m met tomatensaus, verse groenten en kaas. Ook lekker om er flammkuchen mee te maken! Het glutenvrije assortiment van Schnitzer heeft een uitstekende smaak, hoge voedingswaarde en waar mogelijk zonder suiker.
Samenstelling:
Energie |
226 kcal (952 kJ) |
Vet |
4.8 gram |
Vet verzadigd |
0.5 gram |
Koolhydraten |
39 gram |
Suikers |
1.5 gram |
Voedingsvezel |
6.5 gram |
Eiwit |
3.5 gram |
Zout |
1.1 gram |
Ingredienten:
Water, 30 % maïszetmeel*, 13 % maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), appelvezels*, verdikkingsmiddellen: guarpitmeel* – xanthaangom; specerijen*, citroenextract*. *= Biologisch
Glutenvrij en lactosevrij
Kan soja, ei, lupine, sesam bevatten. Bevat mais.
Gebruik:
Bereidingswijze: de uitgepakte pizzabodem naar eigen smaak beleggen en in een voorverwarmde oven op 200° C ongeveer 15 minuten bakken.