Shoyu sojasaus tafel dispenser bio
Shoyu is de bekendste Japanse sojasaus, gemaakt van soja en tarwe. Deze soy sauce variant wordt traditioneel geproduceerd in Japan, met een lang en natuurlijk fermentatieproces dat zorgt voor een authentieke en rijke smaak. Het handige dispenserflesje maakt het eenvoudig om de shoyu direct op tafel te zetten, zodat iedereen naar wens kan bijschenken. Dit praktische flesje is ideaal voor thuisgebruik én perfect voor (sushi)restaurants. Een veelzijdige keuze voor zowel particulieren als de horeca!
Ingredienten
Water (Japan), SOJAbonen, TARWE, zeezout, koji-ferment.
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 267 kJ
Energie(kcal) 63 kcal
Vet totaal 0 g
Koolhydraten totaal 5,8 g
Suikers 1,6 g
Voedingsvezel 0,7 g
Eiwit totaal 9,6 g
Zout 14,7 g
Fabrikant
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden