Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Modifast Drinkmaaltijd banaan (236ml)

Kies variant
Adviesprijs € 2.75 € 2.19
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Modifast Intensive Drink Banaan

De Modifast Intensive Drink Banaan is een maaltijddrank met een heerlijke bananensmaak en rijk aan eiwitten. Per portie krijg je met dit drankje maar 222 kcal binnen en het is ook nog eens koolhydraatarm! De eiwitten in dit product dragen bij aan het behouden van de spiermassa tijdens het afslanken. Daarnaast dragen eiwitten bij aan je gezondheid en fitheid. De inhoud van het flesje is 236 ml. Eén Modifast Intensive Drink staat gelijk aan één maaltijd. Voor gebruik goed schudden, even 30 seconden laten staan en enjoy! Bij voorkeur het drankje koel consumeren.

De voordelen van Modifast Intensive Drink Banaan zijn:
  • Minder snel hongergevoel door het hoge eiwitgehalte
  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • Het product is koolhydraatarm
  • Gereduceerd in vetten
  • Bevat maar 222 kcal per portie
  • Kant-en-klaar, dus makkelijk in gebruik
Hoe past de maaltijddrank Banaan in de Modifast Intensive afslankmethode?

De maaltijddrank is te gebruiken als stevig tussendoortje of als vervanging van een maaltijd. Ook kan je de drank gebruiken als eiwitrijke aanvulling na het sporten. Dit product is ook perfect om te gebruiken in de Intensive afslankmethode van Modifast. Dit is een intensieve manier van afvallen en bestaat uit drie fases. In bovenstaande afbeeldingen is te zien hoe deze methode is opgebouwd. De 2e afbeelding laat het schema voor een vrouw zien en de 3e afbeelding is het schema voor een man. Het vergt wel wat doorzettingsvermogen, maar daardoor is het wel erg succesvol. Bij dit dieet is het belangrijk om minimaal 2 liter calorievrij vocht per dag binnen te krijgen, zoals water, light-dranken, koffie of thee. De Intensive Drink is in de laatste fase als klant-en-klare maaltijd te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens momenten dat je een keer weinig tijd hebt. De Intensive Drink is er in 4 verschillende smaken, namelijk chocolade, banaan, vanille en koffie.

Modifast Intensive Drink combineren

Combineren moet je leren. Afwisseling is iets waar iedereen van houdt! Probeer daarom eens de Intensive Lunchbar in de smaak Chocolade als tussendoortje of als vervanging van je maaltijd.

Modifast Drink Banaan is een kant-en-klare maaltijdvervanger met een heerlijke bananensmaak. Dankzij de handige individuele verpakking is deze Modifast drink ideaal voor onderweg.

Ingrediënten

Magere melk, water, glucosestroop, melkeiwitten, suiker, zonnebloemolie, mineralen (ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumcitraat, kaliumcitraat, magnesiumoxide, kaliumjodaat, magnesiumcitraat), verdikkingsmiddelen: cellulose, cellulosegom en carrageen, aromas, vitamines (C, E, niacine, A, pantotheenzuur, foliumzuur, B6, D, B12, B2, biotine, B1, K), kleurstof: curcumine.

Overige informatie over dit product

Merk
Modifast
SKU
879032
EAN
5410063023109
Inhoud
236ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95