Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Metagenics Bactiol Easy NF 60 capsules

€ 44.60
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bactiol® Easy - Maak een vlot bezoek terug Easy

Bactiol® Easy bevat per capsule 5 miljard levende bacteriën van de Bifidobacterium lactis HN019 en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bovendien bevat 1 capsule 160 μg vitamine A (20% van de referentie-inname) wat bijdraagt tot de instandhouding van normale slijmvliezen, onder andere die in de darm en 5 μg vitamine D*(50% van de referentie-inname) ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand.

Onze darmen en ons immuunsysteem zijn heel nauw verbonden. Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus heel belangrijk om je darmen gezond te houden en op die manier je algemene gezondheid te ondersteunen.

Het Bactiol®-gamma is hier specifiek voor ontwikkeld en biedt voor elke leeftijd een perfect aangepaste/afgestemde oplossing met telkens de juiste bacteriestam(men), in de juiste hoge dosering. Bactiol® Easy biedt dankzij de unieke stam Bifidobacterium lactis HN019 de nodige ondersteuning aan kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Deze bacteriestam is in tal van studies onderzocht (HN019 > 100 publicaties).

Bactiol® Easy is geschikt voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven.

Bactiol® Easy is lactose-, soja- en glutenvrij.

Aanbevolen gebruik: 1 capsule per dag

Ingrediëntenlijst: Vulstof: microkristallijne cellulose, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Bifidobacterium lactis HN019, vitamine A (bètacaroteen), antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, vitamine D (cholecalciferol)

Ingrediënten per capsule Vorm/component Hoeveelheid % RI
Levende bacteriën Bifidobacterium lactis HN019 5 mld.
Vitamine D Cholecalciferol 5 μg 100%
Vitamine A Bètacaroteen 160 μg 20%

Overige informatie over dit product

Merk
Metagenics
SKU
281965
EAN
5400433319581

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95