Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Eye Fresh Alles-in-1 vloeistof zachte lenzen (240ml)

Kies variant
€ 3.79
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lenzen moeten na elk gebruik verzorgd worden. Dit kan met
Eye Fresh alles-in-één-vloeistof.

De vloeistof is geschikt voor het dagelijks schoonmaken, desinfecteren, bewaren en inzetten van zachte contactlenzen. De vloeistof heeft een neutrale pH waarde die gelijk is aan het traanvocht. Deze pH waarde zorgt ervoor dat de vloeistof zacht is voor de ogen.

Gebruik : Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog met een schone handdoek. Neem de lens van uw oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eye Fresh op de lens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eye Fresh vloeistof. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eye Fresh gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen minimaal 4 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten.

Belangrijk : Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden dient u ze in de Eye Fresh vloeistof te bewaren. Voor het gebruik opnieuw reinigen en desinfecteren.
Houd altijd dezelfde aan bij het inzetten en verwijderen van de lenzen om verwisseling te voorkomen. In geval van oogirritatie staakt u het gebruik en raadpleegt u een arts of contactlensspecialist.

Na opening van de fles de vloeistof niet langer dan 90 dagen gebruiken. De vloeistof bewaren tussen 4 en 25 C. Raak de opening van de flacon niet aan. Houd de lenshouder goed schoon. Buiten bereik van kinderen houden.
Eye Fresh is door middel van filtratie gesteriliseerd.

Overige informatie over dit product

Merk
Eye Fresh
SKU
867854
EAN
8714367000703
Inhoud
240ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95