Skip to content

Witte Reus Pro Nature Munt Eucalyptus (50g)

50g
€ 2.99

Productomschrijving

Witte Reus Toiletblok Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus


Witte Reus Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus zorgt voor een schoon en fris toilet door middel van natuurlijke ingrediënten.


Witte Reus Pro Nature toiletblok is een duurzame en handige manier om te zorgen voor een schoon toilet van de eerste tot de laatste spoelbeurt. Het Witte Reus Pro Nature wc blok bestaat uit een 100% gerecyclede verpakking en houder. Daarnaast ondersteunt Witte Reus Pro Nature de Plastic Bank, een sociale onderneming die het plastic in de oceaan wil verminderen en kansen biedt aan mensen in armoede.


Het karton en de houder van de toiletreiniger zijn 100% recyclebaar. Om te recyclen, scheid het karton van de plastic verpakking.  • Reinigt je toilet bij elke spoelbeurt & voorkomt de vorming van vuil

  • Formule bevat natuurlijke ingrediënten en is vrij van siliconen

  • Op de natuur geïnspireerde munt- en eucalyptus geur voor extra frisheid

  • Toiletblok met een 100% gerecyclede plastic houder* en karton

  • Ondersteunt sociale onderneming Plastic Bank om het plastic in de oceaan te verminderen en kansen te bieden aan mensen armoede in Haïti


(*exclusief additieven)


Overige informatie over dit product

Merk
Witte Reus
SKU
DR1818
EAN
05410091749248
Inhoud
50g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van