Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

WELEDA Calendula baby verzorgende olie (200ml)

200ml
Adviesprijs € 13.99 € 11.04
21% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Calendula Iedere Dag Olie is een ongeparfumeerde en intensief verzorgende olie, die speciaal is afgestemd op de heel prille huid van je baby.    

Deze olie trekt snel in en is uitermate geschikt als dagelijkse warmteomhulling. Ook als massageolie bewijst hij zijn kwaliteiten na het bad en voor het naar bed gaan. Calendula Iedere Dag Olie is daarnaast te gebruiken om de babybilletjes te reinigen. Het huidje van je baby blijft zacht en soepel en wordt beschermd tegen uitdrogen. Geschikt vanaf dag öön.  

Werking:
Calendula Iedere Dag Olie is gemaakt van zongerijpt sesamzaad waaraan extracten van Calendula zijn toegevoegd. Hierdoor heeft de olie een verwarmende, ontspannende en zuiverende werking.  

Gebruik:
Na het baden van je baby kun je zijn huidje droogdeppen en daarna inwrijven met Calendula Iedere Dag Olie. Als je kindje dat prettig vindt, kun je hem ook masseren met deze olie, dit werkt ontspannend en rustgevend. De massagebewegingen laten je kind de grenzen van zijn lichaam ervaren. Bij het verwisselen van de luier, kun je wat Calendula Iedere Dag Olie op een vochtige tissue of een wattenschijfje doen en hiermee de billetjes schoon wrijven. Als je je kindje in bad doet of onder de douche, kun je met Calendula Iedere Dag Olie zijn huidje inwrijven en zo reinigen.  

Voor wie speciaal:
Voor de dagelijkse verzorging van je baby's huidje vanaf zijn geboorte.  

Tip:
Als je baby last van zijn buikje heeft, kun je Iedere Dag Olie zachtjes een paar minuten over zijn buikje wrijven (met de klok mee). De extra warmte van de olie en de ritmische beweging helpen de darmen weer in hun eigenlijke ritme te komen.  

 

Ingredients (INCI):SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER Extract.ORGANIC INGREDIENT

Inhoud: 200  ml

Fabrikant:
Weleda Benelux SE      
Platinastraat 161                    
2718 SR Zoetermeer

 

Overige informatie over dit product

Merk
Weleda
SKU
786797
EAN
04001638096560
EAN 2
4150044170279
EAN 3
721864819927
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95