Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

VSM Arniflor eerste hulp zalf (25g)

25g
Adviesprijs € 8.39 € 6.22
26% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

VSM Arniflor zalf

Gebruik Arniflor zalf voor de uiterlijke verzorging van de blauw verkleurde huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

Arniflor is al meer dan 85 jaar een natuurlijk eerste hulpmiddel voor blauwverkleuring van de huid.

Een openstaand keukenkastje, een te korte bocht om de eettafel heen: er zijn genoeg voorbeelden in en om het huis te noemen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Ook een nieuwe sport leren zoals schaatsen, skeeleren of skiën doe je met vallen en opstaan. Op die momenten is er Arniflor zalf: is een verzorgende eerste hulp zalf te gebruiken door het hele gezin. Gebruik Arniflor zalf voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid. 

Arniflor zalf bevat het natuurlijke ingrediënt Arnica montana (valkruid). De zalf heeft een vette basis en is daardoor met name geschikt voor een droge huid. Arniflor zalf kan gebruikt worden in het gezicht en rond de ogen.

Samenstelling
Petrolatum, aqua, lanolin, paraffinum liquidum, alcohol, lanolin alcohol, Arnica montana extract, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, cetearyl alcohol, vegetable oil, CI 75810.


Dosering en gebruiksaanwijzing
De zalf op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot 3 keer per dag herhalen. Arniflor zalf mag alleen op de intacte huid worden gebruikt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. 
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking beneden 25°C.

Overige informatie over dit product

Merk
Vsm
SKU
828866
EAN
8728300906694
Inhoud
25g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95