Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Volatile Ruby (40st)

40st
Adviesprijs € 9.75 € 8.75
10% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Volatile Ruby

JAPANSE WIEROOK KARIN 
Elegant, luxe en verfijnd, voor de liefhebber van Japanse wierook!

Ervaar de subtiliteit van deze uitzonderlijke Japanse wierook. Elke geur uit de serie Karin is een poëtische compositie geïnspireerd door de Japanse roman ‘A tale of Genji’. Een roman geschreven in de 10de eeuw toen de wierook zijn hoogtij kende aan het Japanse Hof en de kunst van het ruiken zijn intreden deed. De brandtijd van een stokje is circa 30 minuten.

Deze wierookvariant is gemaakt met behulp van een revolutonaire techniek “micro-encapsulation”( micro-inkapseling) genaamd. Hierdoor is deze wierook vrijwel rookloos, maar verspreidt zij wel haar zachte en delicate geur in de omgeving. Ideaal voor personen die niet van rook houden.

Een pakje bevat 40 stokjes en een porseleinen mini wierookhouder.

Gebruik

Wierook aansteken, en op een veilige plaats branden.

Waarschuwingen

Let op: Een wierookstokje/kegeltje/cones kan je met een lucifer of een aansteker aansteken; daarna moet je het vlammetje uitblazen. Wees altijd voorzichtig met vuur. Plaats daarom het stokje/kegeltje/cones altijd in een wierookhouder waar het stokje/kegeltje/cones stevig in staat en die de as goed opvangt. Zorg voor voldoende ventilatie. Doe de wierook uit als u de kamer uitgaat.

Bewaren

Buiten bereik van kinderen houden.

Fabrikant
Alchemia
Napoleonsweg 70
6086 AH Neer (Limburg)

Overige informatie over dit product

Merk
Volatile
SKU
947845
EAN
3560461012488
Inhoud
40st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95