Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Soap&More Waspoeder uit noten (30SACH)

30SACH
€ 6.40
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Zeepnoten zijn eigenlijk geen noten. Botanisch gezien zijn het vruchten van de grote zeepnoot boom die overal in India voorkomt. Het vruchtvlees zit goed beschermd in een hard omhulsel. Wanneer een zeepnoot rijp is valt hij uit de boom. Dat is het moment waarop zij verzameld en in de zon gedroogd worden. Hierbij komen in het geheel geen chemische processen, schadelijke chemicaliën of kunstmatige ingrediënten aan te pas.

De schil van de zeepnoot bevat een natuurlijke substantie die saponine genoemd wordt.
De saponine heeft reinigende en anti-bacteriële eigenschappen. Het werkt als een soort zeep als het met water in contact komt. Hierdoor wordt vuil en vet uit wasgoed of van andere huishoudelijke zaken verwijderd.

Gebruik:
De schil van de zeepnoot bevat een natuurlijke substantie die saponine genoemd wordt. De saponine heeft reinigende en anti-bacteriële eigenschappen. Het werkt als een soort zeep als het met water in contact komt. Hierdoor wordt vuil en vet uit wasgoed of van andere huishoudelijke zaken verwijderd.

 

Doe één zeepbuiltje, samen met het wasgoed, in de wasmachine. Laat het builtje heel en open deze dus niet. De builtjes zijn geschikt voor alle wastemperaturen. Ieder builtje is geschikt voor maximaal 6 kg wasgoed. Het resultaat is een schone, frisse en natuurlijk zachte was. Na gebruik kunt u het lege builtje weggooien.
Iedere verpakking bevat 30 van die handige builtjes.

Overige informatie over dit product

Merk
Soap&More
SKU
871663
EAN
8716671002589
Inhoud
30SACH

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95