Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Sebamed Deodorant spray fresh (75ml)

75ml
Adviesprijs € 8.99 € 7.45
17% korting
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Deodorant spray fresh

Voorkomt transpiratiegeur door het inactiveren van enzymen die zweetstoffen produceren.De pH waarde van 5.5 versterkt de weerstand van de huid, waardoor de kans op irritatie, infectie en allergie vermindert. Zo blijft de huid in topconditie.

Ingrediënten:
Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Myristate, C12-C15 Alkyl, Benzoate, Parfum, Triethyl Citrate,Ethylhexylglycerin, Crambe byssinian Oil, Zinc Ricinoleate, Caprylyl Glycol, Aloe Barbadensis Extract.

Gebruik
Aanbrengen op een schone oksel wanneer nodig.

Sebamed Fresh Deodorant Spray is ontwikkeld door en met dermatologen en beschermt jouw oksels 48 uur lang tegen nare geurtjes. De verzorgende samenstelling gaat bacteriën tegen die nare geurtjes veroorzaken. Met deze spray kun je dan ook 48 uur genieten van langdurige frisheid. De huidneutrale pH-waarde van 5,5 versterkt de natuurlijke beschermingslaag van de huid. Zo blijft de huid gezond en in topconditie. Ontwikkelt door en met dermatologen. Dermatologisch/klinisch getest.

Gebruik:

Spray enkele spraytjes onder de oksel en laat even drogen.

Overige informatie over dit product

Merk
Sebamed
SKU
649835
EAN
4103040109934
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95