Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Sebamed Bodylotion (200ml)

200ml
Adviesprijs € 6.49 € 5.38
17% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Bodylotion

Allantoïne en kamille hebben een verzachtende werking. Maken de huid zacht en soepel. Bij regelmatig gebruik wordt de elasticiteit van de huid bevorderd. De huidneutrale pH waarde van 5.5 versterkt de weerstand van de huid, waardoor de kans op irritatie, infectie en allergie vermindert. Zo blijft de huid in topconditie.

- pH 5,5
- Voor de gevoelige huid

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Cetearyl alcohol, Sorbitol, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, Chamomilla recutita flower extract, Allantoin, Sodium cetearyl sulfate, Citric acid, Sodium hydroxide, Sodium acetate, Sodium ascorbate, Xanthan gum, Dimethicone, Parfum, Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Benzyl alcohol.

Gebruik
Aanbrengen op de huid en licht inmasseren.

Sebamed Hydraterende Bodylotion is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid. Water droogt de huid uit. Daarom is het extra belangrijk om je lichaam na een douche of bad in te smeren met bodylotion. De poriën staan dan open, waardoor de huid het product beter op kan nemen. De natuurlijke en verzorgende samenstelling met kamille-extract en allantoïne kalmeert en hydrateert de huid, waardoor deze stevig en glad wordt. Dankzij de speciale samenstelling trekt de bodylotion snel in. De huidneutrale pH-waarde van 5,5 versterkt de natuurlijke beschermingslaag van de huid. Zo blijft de huid gezond en in topconditie. Ontwikkelt door en met dermatologen. Dermatologisch/klinisch getest.

Gebruik:

Breng aan op de huid en masseer zachtjes in.

Overige informatie over dit product

Merk
Sebamed
SKU
649842
EAN
4103040112552
EAN 2
4103040438010
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95