Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Scholl Creme Hydration Boost (75ml)

75ml
Adviesprijs € 8.99 € 8.98
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Scholl intens hydraterende voetcrème is speciaal ontwikkeld voor de droge huid van je voeten. De voetcrème is verrijkt met glycerine en een huidverzorgend complex en zorgt voor een gerichte hydratatie van de dikkere lagen van de huid. De voetcrème is speciaal ontwikkeld voor de huid van je voeten. Klinisch bewezen zachtere en gladdere voeten. De huid is onmiddellijk zichtbaar gehydrateerd en ziet er bij regelmatig gebruik elke dag gezonder uit.

  • Verrijkt met glycerine & huidverzorgend complex
  • Snel absorberend
  • Onmiddelijke werking: de huid is zichtbaar gehydrateerd
  • Bij regelmatig gebruik gaat de huid er elke dag gezonder uitzien

* in vergelijking met geen crème gebruiken

 

Waarschuwing:

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen op beschadigde, pijnlijke of geïrriteerde huid. Stop het gebruik onmiddellijk bij irritatie. Gebruik je grote hoeveelheden van het product? Verschoon dan regelmatig de kleding, het beddengoed of het verband. Die raken immers doordrenkt van het product en blijf uit de buurt van vuur om brandgevaar te voorkomen. Let na het aanbrengen goed op als je over gladde oppervlakken loopt. Vermijd contact met de ogen. Niet blootstellen aan temperaturen van meer dan 40°C.

Overige informatie over dit product

Merk
Scholl
SKU
284491
EAN
3059949933136
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95