Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

PhytoTreat Glucosamine extra hond (90tb)

90tb
€ 29.95
Webshop keurmerk

Productomschrijving

PhytoTreat Glucosamine-Extra is een voedingssupplement met hoge dosering glucosamine, chondroïtine en MSM

Samenstelling per tablet:
Voedermiddelen:  
D-Glucosaminesulfaat 2KCL (525 mg), Methylsulfonylmethaan (380 mg), Calciumdiwaterstoffosfaat, Gist, Cellulose, Maltodextrine, Gehydrolyseerd collageen (69 mg), Rijstzetmeel, Mono- en di- glyceriden van vetzuren, Magnesiumstearaat, Stearinezuur  

Ingredienten
Glucosaminesulfaat, methylsulfonylmethaan, gist, polyethyleenglycol, chondroïtinesulfaat, calciumwaterstoffosfaat, LACTOSE, gehydrolyseerd collageen, rijstzetmeel, duivelsklauwwortelextract, brandnetelextract, paardenstaartkruidenextract, katoenzaadolie, leveraroma, magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide.

Gebruik
Glucosamine-Extra is een smakelijke tablet en kan als traktatie worden gegeven of verkruimeld en vermengd worden met de normale voeding. De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag voor honden tot 10 kg lichaamsgewicht, 2 tabletten per dag voor honden van 10-20 kg lichaamsgewicht, 3 tabletten per dag voor honden van 20-40 kg lichaamsgewicht en 4 tabletten per dag voor honden met een lichaamsgewicht van meer dan 40 kg of zoals aanbevolen door uw dierenarts. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.
Na 4 tot 6 weken kunt u de dosering geleidelijk afbouwen met een halve tablet per week tot de helft van de aanvangsdosering is bereikt. Bij terugkeer van de klachten dient de dosering weer te worden verhoogd.

Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Bewaren uit de zon, droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC) buiten bereik van kinderen.

Fabrikant
PhytoTreat BV
Kraaijenbergsestraat 27
4851 RG Ulvenhout

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
PhytoTreat
SKU
955324
EAN
8718403361247
Inhoud
90tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95