Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Nuby Snackkommetjes met deksel 300ml (6st)

6st
Adviesprijs € 9.99 € 7.99
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Op zoek naar het perfecte potje voor tijdens feestjes, op een picknick met je spruit of gewoon een handig opbergpotje voor verse fruit-of groentepap? De kleurrijke snackkommetjes van Nuby™ komen helemaal van pas.

Deze set met kleurrijke snackkommetjes van Nûby™ zijn gemaakt van stevig plastic. Hierdoor zijn ze duurzaam genoeg om binnen en buiten te gebruiken. Door het stevige klikdeksel, zijn ze uitermate geschikt om verse groentebereidingen of droge snacks in te vriezen of te bewaren. Zelfs vloeistoffen zoals soep of papjes neem je zonder morsen mee. Omdat de dekseltjes plat zijn, zijn de potjes makkelijk op elkaar te stapelen. Zo spaar je plaats uit in de ijskast.
In deze set van kommetjes vind je 6 kommetjes in 5 verschillende kleuren. Ze bevatten 300ml en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Gebruik
Geschikt om verse groentebereidingen of droge snacks in te vriezen of te bewaren. Zelfs vloeistoffen zoals soep of papjes neem je zonder morsen mee. Omdat de dekseltjes plat zijn, zijn de potjes makkelijk op elkaar te stapelen.

Niet uitkoken

Overige informatie over dit product

Merk
Nuby
SKU
870772
EAN
48526911646
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95