Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Natterman Nacht voor alle hoest volwassen (150ml)

150ml
Adviesprijs € 14.99 € 13.48
10% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Nacht voor alle hoest volwassen

Nachtelijke hoestbuien kunnen vervelend zijn en je wakker houden. Door de specifieke samenstelling heeft Natterman Nacht Voor Alle Hoest hoestdrank een hydraterend, smerend en beschermend effect op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen. Het hydraterende effect zorgt voor verlichting van de hoestklachten en maakt overtollig slijm los waardoor het makkelijker op te hoesten is. Dit bevordert het herstel van het fysiologische welzijn en zorgt voor een betere nachtrust. De plantenextracten van linden, weegbree, kaasjeskruid, heemst, grindelia en calendula bevatten natuurlijke slijmstof en epitheel beschermende resinen. Dit helpt het slijmvlies te beschermen en bevordert de werking van de bovenste luchtwegen. Kamille extract en smaakstof geven het product een aangename smaak.

Let op! Medisch Hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.

Natterman Nacht Voor Alle Hoest hoestdrank heeft door de specifieke samenstelling een hydraterend, smerend en beschermend effect op de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen en daarmee een irritatie verlichtende werking. Het hydraterende effect werkt verzachtend op elke hoest, maakt overtollig slijm los waardoor het makkelijker op te hoesten is. Het vermindert het hoesten in de nacht voor een betere nachtrust.

De voordelen van Natterman :

  • Voor nachtelijke droge en vastzittende hoest
  • Bevat natuurlijke plantenextracten (linden, weegbree, kaasjeskruid, heemst, grindelia en calendula)
  • Glutenvrij
  • Aangename smaak door kamille extract en smaakstof

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing en dosering: Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. Voor volwassenen vanaf 18 jaar en ouder. De aanbevolen inname is 15 ml rond bedtijd. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Wanneer nodig kan de inname tijdens de nacht éénmaal worden herhaald. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met het gebruik en vraag uw arts om advies. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Vraag uw arts om advies als de problemen langer dan 7 dagen aanhouden. Vraag uw arts om advies voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Medisch Hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.

Overige informatie over dit product

Merk
Natterman
SKU
958098
EAN
8713304951726
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95