Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Nailner 2-in-1 brush (5ml)

5ml
Adviesprijs € 29.99 € 17.96
40% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Nailner 2 in 1

De formule van Nailner 2 IN 1 behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel. 

Behandelt kalknagels - een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.

Voorkomt kalknagels – dagelijks aanbrengen beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.

Zichtbaar resultaat na 7 dagen - Nailner 2 IN 1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na 7 dagen te verbeteren*. 

* 44% van de gebruikers zag na 7 dagen duidelijke verbetering. 75% zag duidelijke verbetering na 2 weken.

- Bewezen effectief bij behandeling en voorkomen van kalknagels
- Gemakkelijk aan te brengen
- Kleurverbeterend effect

Toepassing
Behandeling en voorkomen van kalknagels

Samenstelling
Ethyl lactate, Glycerin, Aqua, Lactic acid, Resocetaphenone, Citric acid

Gebruik
1. Behandeling van kalknagels Breng Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1* de eerste vier weken twee keer per dag aan, bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds, voor zichtbaar resultaat. Daarna kun je de dosering terugbrengen tot één keer per dag tot een gezonde nagel de aangetaste nagel heeft vervangen.
2. Makkelijk en snel aan te brengen Breng Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1 aan op schone en droge nagels. Verwijder eventuele nagellak en indien gewenst kun je wat losse schilfertjes van de kalknagel verwijderen. Vijlen is niet nodig voordat je Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1 gebruikt. Om vlekken te voorkomen is het verstandig een handdoek, tissue of keukenpapier onder je handen en voeten te leggen voordat je begint met de behandeling.
3. Hoe te gebruiken Draai de dop van het flesje. Lak de aangetaste nagel met Nailner of gebruik Nailner op alle nagels om eventuele infectie te voorkomen. Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1 breng je net als nagellak egaal en gelijkmatig aan, van het witte maantje bij de nagelriem richting de nagelrand. Vergeet niet ook de onderzijde van de nagelrand aan te tippen met het kwastje. Laat de nagel(s) 1 a 2 minuten drogen. De nagel(s) moeten helemaal droog zijn voor je sokken en/of schoenen aantrekt. Sluit Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1 na gebruik goed af. Wij adviseren om geen gewone nagellak of kunstnagels aan te brengen op kalknagels. Was je handen nadat je een kalknagel hebt aangeraakt. De schimmel kan ook andere nagels besmetten.
4. Voorkomen van kalknagels Nailner Kalknagelwastje 2 IN 1 is ook preventief te gebruiken. Eén keer per dag aanbrengen helpt om een schimmelinfectie van de nagel te voorkomen.

Niet gebruiken bij
Dit product niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingredienten.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden.
Verzoorzaakt ernstige schade aan de ogen.
Bij contact met de ogen: onmiddellijk spoelen met veel water. Kan irritatie veroorzaken bij contact met beschadigde huid. Na het aanbrengen de behandelde gedeelten niet blootstellen aan direct zonlicht. 

Overleg met een arts als u last hebt van diabetes of een slechte bloedsomloop.

Overige informatie over dit product

Merk
Nailner
SKU
950007
EAN
8718053573656
Inhoud
5ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95