Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Lucovitaal Waterwratjes (15ml)

15ml
Adviesprijs € 12.99 € 12.98
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Lucovitaal Waterwratjes

Waterwratjes zijn kleine uitstulpingen die erg vervelend kunnen zijn en de huid ontsieren. Door het wratje 2 tot 4 maal daags aan te stippen met Lucovitaal® Waterwratjes aanstippen worden de waterwratjes verzorgd en komt de huid tot rust. Verzorg daarom waterwratjes met deze gemakkelijk te gebruiken pen !

- Verzorgt de waterwratjes en de huid komt tot rust

Ingredienten
Alcohol Denat., Thuja Occidentalis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool, Salicylic Acid, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Citral, Geraniol, Coumarin, Tocopherol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Limon Peel Extract.

Gebruik
Stip het waterwratje 2 tot 4 keer per dag aan. Bij voorkeur voor het slapengaan en na het ontwaken. Er kan een prikkelend gevoel ontstaan wat meestal verdwijnt na enkele minuten. Mocht dit gevoel aanhouden of indien u gevoeligheid voor één van de bestanddelen vermoedt, raadpleeg dan uw huisarts.

Waarschuwing
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Zorg dat de vloeistof niet op de huid rondom de waterwrat komt. Contact met de gave huid kan vermeden worden door vóór het gebruik de huid rondom de waterwrat  te bedekken met een laagje vaseline of crème. Als de oplossing naast de waterwrat op de huid wordt gemorst, dit meteen afvegen en wassen met water en zeep. Stel het behandelde deel van de huid niet bloot aan de zon totdat het volledig is genezen. Dit huidvernieuwingsproces kan 4 tot 6 weken duren. Bij langdurige blootstelling aan de zon kan de huid hypo- of hyperpigmentatie vertonen.
Raak de behandelde huid niet aan, want wratten zijn besmettelijk.
Krab of scheur de behandelde waterwrat niet af, maar laat hem er vanzelf af vallen.
De behandelde delen goed laten indrogen en met kleding bedekken zodat er niet op andere huiddelen vloeistof kan komen.
Contact met gezicht met name ogen, neus en mond vermijden.
Houd het behandelde gebied schoon om infectie te voorkomen.

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
948827
EAN
8713713082202
Inhoud
15ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95