Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

L'Oréal True match powder 004 cinnamon (1st)

1st
€ 14.98
Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

True Match Poeder is een zachte, matterende poeder die bij het aanbrengen versmelt met de huid. True Match Poeder is verpakt in een mooi doosje met spiegel en sponsje. True Match Poeder is verkrijgbaar in een luxe verpakking met spiegel en sponsje om de poeder mee aan te brengen. De poeder is beschikbaar in 8 verschillende kleuren. De kleurcodes van True Match bestaan uit een cijfer en een letter. Het cijfer geeft aan of het om een lichte of donkere kleur gaat. De letter staat voor de ondertoon van de kleur. W staat voor een kleur met een warme ondertoon, de C voor een kleur met een koele ondertoon en de N voor een neutrale ondertoon.

HET RESULTAAT
Een egale en frisse teint, geen zichtbare oneffenheden en een verbeterde textuur van je huid. De huid ziet er natuurlijk uit en glimt niet meer.

HOE TE GEBRUIKEN?
Gebruik het sponsje in de verpakking om de poeder egaal over het gezicht aan te brengen. Gebruik voor de perfecte teint routine de True Match foundation, voor het aanbrengen van de poeder en maak dit af met de True Match blush.

Kleurcode: W7
Kleurnaam: Cinnamon

Overige informatie over dit product

Merk
L'Oréal
SKU
DR7040
EAN
03600520772080
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95