Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Kleinstesoepfabriek Curry Kokossoep bio (400g)

400g
€ 4.88
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Curry-Kokossoep, met kikkererwten en zwarte peper

De kleinstesoepfabriek zijn makers van lekkere, verantwoorde en spannende soep. De ingrediënten van Kleinstesoepfabriek zijn biologisch. In het fabriekje in Groningen maakt Kleinstesoepfabriek, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, elke dag met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse Manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het lekkerst. Dat is soep zoals het bedoeld is: waar je van binnen en van buiten warm van wordt.

Het recept voor deze traditionele Indiase soep komt uit het gebied rondom Madras. Een romige soep door de toevoeging van kokos. Door de verse bladkoriander en groene chili ontstaat een licht pittige kikkererwtencurry

Ingredienten
Water, Kikkererwten (11%), Uien, Creamed cocos (santen) 4%, Zonnebloemolie, Chilli groen, Zeezout, Aardappelmeel, Bladkoriander 1%, Natuurlijk aroma, MOSTERDZAAD, Geelwortel, Komijn, Kaneel, Zwarte peper.

Voedingswaarde per 100 ml: 

Energie 279 kJ / 66 kcal
Vet 2,42 gram
 waarvan verzadigd 0,98 gram
Koolhydraten 6,3 gram
 waarvan suikers 0,32 gram
Eiwitten 2,8 gram
Zeezout 455 mg

Gebruik
Deze soep verdunnen met een halve pot water, lekker met verste kokosmelk, een kneep citroen extra bladkoriander en geroosterde cashewnoten. Kan ook onverdund gegeten worden met goede rijst, pappadums, groentecurry en chutney.

Fabrikant
Kleinste Soepfabriek
Kapteynlaan 1
Leek

 

 

Overige informatie over dit product

Merk
Kleinstesoepfabriek
SKU
893302
EAN
8718226971531
Inhoud
400g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95