Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Jordan Brush between XL 0.8mm (10st)

10st
  € 5.99
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Een gezonde mond is goed voor je algehele gezondheid en goede tanden zijn cruciaal als het gaat om goed kunnen kauwen, maar ook voor praten en natuurlijk een mooie glimlach. Interdentale borsteltjes, tandenstokers en tandfloss zorgen ervoor dat plak tussen de tanden verwijdert wordt voor een gezond gebit.

Interdentale borsteltjes zijn zeer effectieve reinigingsproducten voor iedereen met wat meer ruimt tussen de tanden en de het tandvlees. Het is ook ideaal voor mensen met tandvleesproblemen bij implantaten, beugels, kronen of bruggen. De interdentale borsteltjes verwijderen effectief de bacteriën en voedselresten tussen de tanden, daar waar de tandenborstel niet komt. Jordan interdentale borsteltjes zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Bijna iedereen heeft wel twee verschillende diameters nodig voor zijn of haar mond. Jordan Interdentale borsteltjes zijn gemaakt van plastic gecoat metaal draad welke veilig is in gebruik bij implantaten, bruggen en kronen.

Samenstelling
Kunststof, plastic gecoat metaal draad

Gebruik
Maak voorzichtige in- en uitgaande bewegingen.
Forceer de rager niet in te smalle ruimtes.
Borstel na gebruik afspoelen.

Overige informatie over dit product

Merk
Jordan
SKU
846910
EAN
7046110065976
Inhoud
10st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95