Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Huggies Little swimmers maat 3-4 7-15kg (12st)

12st
  € 8.32
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Kinderen vinden het prachtig om in het water en op het strand te spelen. Niet zindelijke kinderen hebben bescherming nodig tegen kleine “ongelukjes” als ze spelen. Normale luiers zetten uit in water en worden zwaar, wat ervoor zorgt dat de baby naar beneden zakt. Huggies® Little Swimmers® wegwerp zwembroekjes beschermen in het water zonder dat ze opzwellen en met de Disney® designs zijn ze ook nog leuk!


Veel openbare zwembaden verbieden het gebruik van luiers omdat de absorberende kern kan scheuren of zelfs exploderen, waardoor de materialen uit de luier in het water komen en het filter systeem verstoppen. Een gewoon zwembroekje is een alternatief voor luiers, echter deze zijn vervelend om schoon te maken en bieden geen bescherming tegen "ongelukjes".  • Rekbare zijkanten voor een comfortabele pasvorm

  • Unieke absorberend materiaal dat niet in water opzwelt zoals een normale luier

  • Gemak door unieke hersluitbare zijkanten

  • Speciale anti-lekrandjes

  • Leuke Disney® designs

  • Label op de achterkant

Overige informatie over dit product

Merk
Huggies
SKU
649098
EAN
36000183399
Inhoud
12st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95