Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

HG X electrische verdelger mug en vlieg (1st)

1st
Adviesprijs € 6.59 € 5.17
22% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is dé oplossing om op een snelle en schone manier van deze en andere insecten af te komen. Met de HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger worden bovendien vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt geëlektrocuteerd en dus heel blijft. De HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt op 2 AA (1,5 volt) batterijen en voert het voltage van de bespanning zodanig op dat een aanraking van het insect met deze bespanning voldoende is om het insect onmiddellijk te doden. Het uitgangsvermogen is zo laag dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. De HGX elektrische muggen, vliegen en wespen verdelger is niet gevaarlijk voor kinderen, maar niet geschikt als kinderspeelgoed.

Waarschuwingen
• Buiten bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
735102
EAN
8711577014278
Elektronica
Ja
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95