Skip to content

HG Eco glasreiniger (500ml)

500ml
Adviesprijs € 3.88 € 3.68
5% korting

Productomschrijving

HG ECO glasreiniger

HG ECO glasreiniger verwijdert grondig en gemakkelijk vuil, vet en andere aanslag van alle soorten glas en spiegels. Het droogt snel en is absoluut streeploos. Een glanzend oppervlak is het resultaat! HG ECO-producten zijn vertrouwd effectief, verpakt in 100% recyclebare materialen en vrij van allerlei schadelijke stoffen. Ze zijn vrij van conserveringsmiddelen, fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Maar ook grondstoffen zoals allergenen, parabenen en chloor worden in het HG ECO-assortiment niet gebruikt. Kortom: HG ECO-producten zijn duurzame, milieuvriendelijke producten, maar met de bekende HG schoonmaakkracht en effectiviteit!

Gebruik
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Het te reinigen oppervlak matig besproeien. Vervolgens uitwrijven met een droge, schone doek of keukenpapier en eventueel met een raamtrekker droogmaken. Bij zeer sterk vervuilde oppervlakken deze procedure desgewenst herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Fabrikant
HG International
Postbus 30078
1303 AB Almere
 

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
228318
EAN
08711577271916
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van