Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Herome Natural nail whitener blue glow (10ml)

10ml
Adviesprijs € 16.06 € 12.81
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Deze lak camoufleert verkleuringen en geeft tevens een schitterend mooie glans binnen één minuut. De lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en bovendien worden de nagelranden witter. Al binnen één minuut is de Herôme Natural Nail Whitener Blue Glow droog en zien jou nagels er perfect verzorgd uit. 

Herôme Natural Nail Whitener Blue Glow USP’s
• Nagelranden zien er witter uit
• Accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel
• Camoufleert verkleuringen
• Geeft een mooie heldere glans
• Geeft binnen één minuut resultaat
• Mooi in combinatie met het Herôme Nail White Pencil

Aanbevolen in combinatie met
Door voor het aanbrengen van de Natural Nail Whitener Blue Glow de Super Shine te gebruiken creëer je het echte ‘wauw effect’! Een French Manicure look ligt met deze twee producten binnen handbereik.

Tip
Leg de Natural Nail Whitener Blue Glow in je auto en handtas zodat je altijd en overal je nagels van een schitterende glans kunt voorzien. Het is ook erg handig om de lak overal binnen hand bereik te hebben voor als je onderweg bent en je achter komt dat er een gat in je panty zit! Je voorkomt eenvoudig het verder scheuren van je panty door de Natural Nail Whitener Blue Glow op het gat aan te brengen.

Ingredienten
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Benzophenone-3, Dibenzoxazoyl Naphthalene, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Aloe Barbadensis Isopropyl Myristate, Polyvinyl Butyral, Calcium Pantothenate, CI60725

Gebruik
Breng één of twee lagen lak aan om de verkleuring te camoufleren. De lak even laten drogen en na één minuut is het resultaat duidelijk te zien.

Overige informatie over dit product

Merk
Herome
SKU
931225
EAN
8711661122209
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95