Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Hansaplast Wondhelende zalf (20g)

20g
Adviesprijs € 4.69 € 4.59
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Een zalf ter ondersteuning en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van kleine oppervlakkige wonden zoals sneeën, schaafwonden en krassen als ook voor eerste en kleine tweedegraads brandwonden. Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Toepassing
Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid
-Tot 2x snellere wondgenezing*
-Helpt littekens te verminderen
-Kan gebruikt worden op open wonden
-Ook voor eerste- en kleine tweedegraads brandwonden
-Vrij van dierlijke stoffen (veganistisch)
  * in vergelijking met een onbehandelde wond.

Samenstelling
Witte petrolatum, dunne paraffine olie, ceresinewas, glycerol, panthenol, glycerylstearaat

Gebruik
Het reinigen van vuil en bacteriën uit de wond is een essentiële eerste stap voor optimale genezing. Spray Hansaplast Wondspray op een afstand van ongeveer 10cm op het hele gebied van de wond om te voorkomen dat de wond infecteerd. Herhaal indien nodig, dep dan het gebied rond de wond voorzichtig droog. 
Vervolgens is het belangrijk om de wond te beschermen  tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en bacteriën, voor een ongestoorde genezing. Bedek de wond met een Hansaplast wondpleister of met een steriel Hansaplast Gaaskompres, wat het beste past bij uw behoeften. Vervang de pleister of gaaskompres dagelijks tenzij anders is aangeraden door uw arts. 

Help de wond veilig en snel genezen en met een verminderd risico op littekenvorming. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Breng zorgvuldig één tot twee keer per dag een dunne laag aan. Zorg ervoor dat de opening van de tube niet in contact komt met de wond. Herhaal deze stappen regelmatig totdat de genezing is voltooid. De Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op open  oppervlakkige wondjes en in elke fase van het genezingsproces. Indien nodig, kan de wond bedekt worden met een standaard pleister van Hansaplast, zoals Classic, Elastic, Universal of de Sensitive.

Fabrikant
Beiersdorf NV
NL 1101 AX
Amsterdam

Overige informatie over dit product

Merk
Hansaplast
SKU
931990
EAN
04005900649225
Inhoud
20g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95