Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Hansaplast SOS mix (6st)

6st
Adviesprijs € 7.29 € 6.89
5% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Hansaplast SOS Mix Pack – Blaarpleisters met hydrocolloïde technologie in verschillende maten inclusief anti-druk patch

Wat je ook aan het doen bent, met deze verpakking van drie verschillende maten blaarpleisters en de preventieve anti-druk patch heb je altijd de ideale pleister bij de hand. Of het probleem nu wrijving door je schoenen, blaren van het lopen of sportblaren is - er zit altijd een pleister in deze verpakking die de druk en pijn onmiddellijk verlicht en het genezingsproces de beste start geeft. De SOS Mix Pack bevat het volgende: 

2 x Blaarpleister Klein
Deze kleine pleisters zijn perfect voor blaren op tenen - zelfs voor moeilijk bereikbare blaren tussen tenen.

2 x Blaarpleister Groot
Deze pleisters zijn uitermate geschikt voor hielen, maar kunnen overal op de voet worden gebruikt.

1 x Blaarpleister XL
Een grote pleister met hydrocolloïde technologie die groot genoeg is om forse blaren op de hiel, bal van de voet of de zijkant van de voet te behandelen.

1 x Anti-druk patch
Deze transparante, op maat te knippen pleister is ontworpen om onmiddellijk druk en wrijving van allerlei soorten schoenen te verlichten, waardoor je blaarvorming voorkomt. 

De Hansaplast Anti-druk patch is een preventieve maatregel. Wanneer een blaar al gevormd is, kun je kiezen voor één van de blaarpleisters met hydrocolloïde technologie uit deze verpakking. Deze pleisters zorgen voor vochtige genezing. Wanneer de pleister eenmaal is aangebracht, wordt het blaarvocht geabsorbeerd en een beschermende gellaag over de wond gelegd. Dit zijn ideale omstandigheden voor het huidherstel. Tegelijkertijd sluit de blaarpleister de wond veilig af, waardoor deze beschermt tegen vuil en bacteriën. 

De Anti-druk patch biedt betrouwbare hechting en kan meerdere dagen worden gedragen. De blaarpleisters blijven tot wel 48 uur lang stevig op hun plek zitten. Ook zijn ze waterbestendig, waardoor je gerust een bad of douche kunt nemen. Ook wanneer je hardloopt of sport ben je ervan verzekerd dat de pleister blijft zitten: de pleisters met hydrocolloïde
 technologie zijn zweet-proof! 

Welk formaat je ook kiest, het gemakkelijk aan te brengen systeem zorgt ervoor dat je de pleisters snel en zonder rimpels kunt aanbrengen. Voortaan is het omgaan met blaren een snelle en stressvrije aangelegenheid!

- Verlicht onmiddellijk druk en pijn
- Beschermt tegen vuil en bacteriën 
- Extra sterke kleefkracht: tot wel 48 uur
- Snellere genezing dankzij hydrocolloïde technologie
- Latexvrij

Toepassing
Gebruik deze grote blaarpleisters om je forse blaar te behandelen en zo snel mogelijk weer verder te gaan met de rest van je dag.

Gebruik
1. Aanbrengen op een schone, droge huid. 
2. Druk de pleister stevig aan en strijk glad.  De pleister dient alleen vervangen te worden wanneer deze vanzelf loskomt.

Indien er zich al een blaar heeft gevormd, breng je de pleister aan op de dichte blaar. Bij het behandelen van open blaren is extra desinfectie aangeraden. Raadpleeg voor gebruik een arts als je diabetes hebt.

Fabrikant
Beiersdorf NV
De Passage 126
1101 AX Amsterdam

 

Overige informatie over dit product

Merk
Hansaplast
SKU
907564
EAN
4005800173738
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95