Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Gynotex Dry soft tampons (6st)

6st
  € 7.14
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ontdek de vele voordelen van een nieuwe generatie tampons. Gynotex tampons bieden optimale zekerheid, maximale hygiene en draagcomfort. Gynotex tampons zijn ontwikkeld op basis van actuele wetenschappelijke gegevens uit de gynaecologie.

Gebruik
1. Was grondig uw handen voordat u de tampon inbrengt of verwijderd.
2. Haal de Gynotex tampon uit de verpakking.
3. Het wordt aanbevolen enig glijmiddel aan te brengen of de tampon met schoon/steriel water te bevochtigen en vervolgens goed uit te knijpen om het absorptievermogen te behouden.
4. De tampon kan het beste in staande houden worden ingebracht waarbij bijvoorbeeld een been op een stoel kan worden geplaatst.
5. Plaats de middelvinger op het midden van een van de plattekanten.
6. houdt de schaamlippen met de andere hand open en duw de tampon tot achter in de schede. Zorg dat de tampon stevig contact komt met de baarmoedermond.
7. De Gynotex tampon kan maximaal acht uur worden gedragen. Het is echter aan te bevelen de tampon tussen de vier en zes uur te vervangen.
8. Door de wijs- en middelvinger als een pincet te gebruiken kan de tampon worden verwijderd. Als dit moeilijkheden oplevert, is het aan te bevelen om te hurken. De diepte van de schede wordt hiermee verkleind
9. Bij gebruik van de Gynotex Soft-Tampon tijdens de zwangerschap, raadpleeg uw gynaecoloog of huisarts.

De goede werking van de Gynotex Soft-Tampon wordt alleen gegarandeerd bij éénmalig gebruik. Hergebruik kan tot ernstige aandoeningen leiden.

Fabrikant
Gynotex
Postbus 58
5060 AB Oisterwijk

Overige informatie over dit product

Merk
Gynotex
SKU
871276
EAN
8710257145455
Inhoud
6st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95