Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Garnier Ambre solaire kids sensitive expert+ SPF50+ (200ml)

200ml
Adviesprijs € 19.99 € 14.98
25% korting

Productomschrijving

De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50+ speciaal voor de gevoelige kinderhuid.

- Hypoallergeen en zonder parabenen
- Zeer waterresistent
- Bestemd voor de gevoelige kinderhuid
- Getest onder pediatrisch toezicht
- Fotostabiele bescherming

Waarom hebben kinderen andere bescherming nodig dan volwassenen?
Kids hebben een hoge beschermingsfactor nodig omdat ze een gevoelige huid hebben, die gemakkelijk verbrandt en beschadigt door de zon. Om deze reden hebben Garnier Ambre Solaire Kids zonbeschermingsproducten minimaal SPF 50 en geavanceerde UVB én UVA bescherming.

Onze producten hebben kindvriendelijke formules. De jonge huid kan (over)gevoelig zijn, daarom hebben we onze zonbeschermingsproducten voor kinderen bijzonder zacht gemaakt. Al jarenlang onderzoeken en ontwikkelen we hypoallergene formules die steeds opnieuw worden getest onder pediatrisch toezicht. Kinderen blijven maar zelden in de schaduw, ze springen veel liever in en uit het zwembad of bouwen zandkastelen. Met dit in ons achterhoofd hebben we de verschillende formules voor kinderen extra waterresistent en zand afstotend gemaakt. Maar we adviseren om toch vaak opnieuw en voldoende te smeren!


Tips!
Vergeet niet dat de huid van kinderen gevoeliger is dan jouw eigen huid. Kies daarom een zonnebrandproduct dat goed geschikt is om de huid van kinderen te beschermen: met een hoge factor, bescherming tegen UVB én UVA stralen en een formule speciaal voor de gevoelige kinderhuid. Hoewel een dikke, witte zonnecrème misschien de beste keuze lijkt voor een goede dekking, is dit minder fijn als kinderen in het zand gaan spelen. Gelukkig heeft Garnier Ambre Solaire ook zonnemelk die snel intrekt of een vernevelde mist spray die zand afstotend werkt. Een goede keuze die gemakkelijk aangebracht kan worden zonder al te veel gedoe.

- KIDS Hydraterende Spray SPF50 200ml
- Hypoallergeen en zonder parabenen
- Zeer waterresistent
- Bestemd voor de gevoelige kinderhuid
- Getest onder pediatrisch toezicht
- Fotostabiele bescherming

Zonbeschermingsfactor: 50
Waterbestendig: Ja
Substantie: Melk
Geschikt voor huidtypes: Gevoelige huid
Hypoallergeen: Ja
Soort dispenser: Spray
Zonder parabenen: Ja
Niet kleverig: Ja
Land van herkomst: Duitsland
Gebruiksinstructie: Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen.
Inhoud: 200 ml

Overige informatie over dit product

Merk
Garnier
SKU
805070
EAN
03600540559395
EAN 2
3600541309630
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95