Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Fagron Lanettecreme 10% vaseline met doosje (100g)

100g
€ 7.78

Productomschrijving

Fagron Lanettecreme 10% vaseline met doosje

Lanettecrème met 10% vaseline is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het houdt de huid soepel en voorkomt verdere uitdroging.

De vaseline in deze crème zorgt voor een hoger vetgehalte en dekt de huid af. Het draagt bij aan de bescherming van de huid, waardoor de huid minder water afstaat en wordt gehydrateerd. Lanettecrème is naast de variant met 10% vaseline ook verkrijgbaar met 20% en 50% vaseline. Fagron Lanettecrème met 10, 20 of 50% vaseline is geformuleerd zonder propyleenglycol om overgevoeligheidsreacties te voorkomen.

Dit product wordt geadviseerd als basis huidverzorging. Het kan de medicinale behandeling ondersteunen maar niet vervangen.

Ingredienten
Aqua, Decyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Sorbitol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Sorbate, Hydrochloric Acid, Disodium Phosphate, Tocopherol, Potassium  Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Gebruik
Tenzij anders voorgeschreven 2 maal per dag aanbrengen. U kunt de crème gebruiken zolang u deze nodig heeft.

Bewaaradvies
Beneden 25°C bewaren, niet in de vriezer.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 12 maanden houdbaar. Bij voorkeur te gebruiken voor eind: zie bovenzijde tube.

Overige informatie over dit product

Merk
Fagron
SKU
947793
EAN
08717564029355
Inhoud
100g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95