Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Fa Men deodorant spray extreme cool (150ml)

150ml
€ 3.48
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Vitamine K+D druppels

Dagravit Vitamine K & D druppels

Vitaminepreparaat

Samenstelling per dagdosering 5 druppels % RI*
Vitamine K 150 mcg 200%
Vitamine D 10 µg (400IU) 200%
* Referentie inname




Deze dagdosering wordt door de Gezondheidsraad aanbevolen aan zuigelingen die borstvoeding krijgen vanaf de tweede week na de geboorte tot en met 12 weken. Vanaf 12 weken tot 4 jaar blijft een dagelijks supplement van 10 µg vitamine D nodig.

Ingredienten
Zonnebloemolie, phytomenadion, antioxidant (dl-alfa-tocoferol), cholecalciferol.

Bevat geen pinda-olie.

Gebruik
5 druppels per dag voor baby's van 0 tot 3 maanden. De dagdosering van 5 druppels op een lepeltje druppelen en dit aan de baby toedienen.

Fabrikant:
Vemedia B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dagravit vitamine K+D druppels zijn speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld met een samenstelling afgestemd op zuigelingen die borstvoeding krijgen. Vanaf de geboorte heeft je baby bepaalde vitaminen extra nodig voor een normale ontwikkeling en groei, zoals vitamine K en vitamine D. Vitamine K draagt bij aan een normale bloedstolling. Het lichaam maakt zelf in de darmen vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Moedermelk bevat te weinig vitamine K, daarom adviseert de Gezondheidsraad om aan zuigelingen die geheel, of gedeeltelijk borstvoeding krijgen, gedurende de eerste drie levensmaanden extra vitamine K toe te dienen. Daarnaast is het advies om zuigelingen extra vitamine D te geven voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel. In Dagravit Vitamine K+D druppels zitten beide vitamines handig in één flesje!

De voordelen van Dagravit :

  • Vitamine K draagt bij aan een normale bloedstolling
  • Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak
  • Op oliebasis en hierdoor goed opneembaar
  • Beide vitamines in 1 handig flesje
  • Bevat geen gluten en kleurstoffen

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing en aanbevolen dosering: 5 druppels per dag voor zuigelingen die borstvoeding krijgen, vanaf de tweede week na de geboorte tot en met 12 weken. De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of op de tepel van de moeder druppelen. Vermijd bij toediening direct contact van het flesje Dagravit Kids K+D druppels met de mond of etenswaren, omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen. Dagravit Kids Vitamine K+D is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Dit product bevat geen pindaolie. Dagravit Kids Vitamine K+D druppels bevatten geen gluten en er zijn geen kleurstoffen toegevoegd..


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Fa
SKU
868871
EAN
5410091675752
Inhoud
150ml
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95