Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Evisense Pro aftengel (10ml)

10ml
Adviesprijs € 13.- € 12.98

Productomschrijving

Pro aftengel

Evisense Pro aftengel
Is een makkelijk aan te brengen gel, die een sterke filmlaag vormt over de aft en deze beschermt tegen verdere irritatie en beschadiging. De filmlaag zal de pijn die de aft veroorzaakt verlichten en de genezing bevorderen. De verbeterde formule van Evisense pro aften gel bevat sterke adhesieve eigenschappen waardoor de gel voor een lange tijd blijft zitten.

- Verlicht pijn bij aften en wondjes in de mond.
- Stimuleert genezing.
- Beschermt.

Toepassing
Kan gebruikt worden te behandeling van aften en/of kleine wondjes aan het mondslijmvlies.

Samenstelling
Paraffinum liquidum, Carbomer, Calcium carbonate, Magnesium stearate, Hydrated silica, Aqua, Acrylates/acrylamide copolymer, Paraffinum liquidum, Polysorbate-85, Aroma, Caprylyl glycol, Sodium hyaluronate, Potassium acesulfame.

Gebruik
Was voor gebruik uw handen met zeep en spoel deze goed af.
Duw in een of tweemaal de gewenste hoeveelheid gel op uw vinger of eventueel een spatel en breng de gel voorzichtig aan op de aft.
Na het aanbrengen wordt de pijnstillende en genezende film gevormd.
De behandeling kan eventueel verschillende keren per dag herhaald worden tot een volledige genezing optreedt.

Distributeur
Vemedia BV
Postbus 171
1110 BC Diemen

Evisense Pro Aften Gel is een makkelijk aan te brengen gel als je last hebt van een aft. Aften kunnen het beste omschreven worden als blaasjes of zweertjes in de mond. Ze komen vaak voor op de tong of aan de binnenkant van de wangen of lippen. Ze zijn licht van kleur met een rode, ontstoken rand. Het is een veel voorkomende kwaal: ongeveer 1 op de 5 volwassenen heeft wel eens last van aften. Evisense vormt een sterke filmlaag over de aft en beschermt deze tegen verdere irritatie en beschadiging. De filmlaag zal de pijn die de aft veroorzaakt verlichten en de genezing bevorderen. De verbeterde formule van Evisense Pro Aften Gel bevat sterke adhesieve eigenschappen waardoor de gel voor een lange tijd blijft zitten.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Was voor gebruik de handen met zeep en spoel deze goed af. Duw in één of tweemaal de gewenste hoeveelheid gel op de vinger of eventueel een spatel en breng gel voorzichtig aan op de aft. Na het aanbrengen wordt de pijnstillende en genezende film gevormd. De behandeling kan eventueel verschillende keren per dag herhaald worden tot een volledige genezing optreedt. Met Evisense Pro worden aften en/of kleine wondjes in de mond direct aangepakt. De pijn wordt verlicht, het stimuleert de genezing én het beschermt.

Overige informatie over dit product

Merk
Evisense
SKU
837031
EAN
08711744045081
EAN 2
87117444045081
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95