Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Dr Brown's Standaardfles 250ml BPA-vrij (1st)

1st
Adviesprijs € 13.99 € 11.63
17% korting

Productomschrijving

Dr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles voedproblemen zoals darmkrampjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen.

Voorkomt voedproblemen
Het unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen.

Optimaal vitaminebehoud
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding.

Vergelijkbaar met borstvoeding
De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding.

Kenmerken van Dr. Brown’s Standaardfles 250 ml
• Helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen
• Optimaal behoud vitamine C, A en E
• Voedt vacuümvrij, zonder luchtbelletjes
• Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding
• Gepatenteerd ventielsysteem, bewezen werking
• Spenen voor verschillende fasen zijn apart verkrijgbaar
• Vaatwasserbestendig (bovenste rek) max. 60 graden
• Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten

* Kan ook zonder ventielsysteem worden gebruikt

De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. Of je een smalle of brede fles kiest, wordt ook bepaald door wat je zelf prettiger vindt vasthouden.

Overige informatie over dit product

Merk
Dr Brown's
SKU
955002
EAN
072239306208
EAN 2
072239306208
EAN 3
72239306208
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95