Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Difrax Anti lekbeker met zachte tuit (1st)

1st
Adviesprijs € 10.99 € 8.78
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Welke kleur je krijgt is een verrassing. Je kunt zelf geen kleur kiezen. Wij kunnen zelf ook geen kleuren kiezen als we het bestellen bij onze leverancier.


De Difrax antilekbeker met zachte tuit voorkomt een knoeiboel als de beker valt of geschud wordt. Dankzij de kegelachtige vorm van de beker en de tuit die tegen de rand van de beker is geplaatst wordt de nek van het kind ontlast.


Hierdoor drinkt het kind gemakkelijker en slikt het kind minder lucht in. De beker heeft een ventiel met twee standen: slow (langzaam of voor vloeibare drankjes) en fast (snel of voor dikke drankjes).


Door de speciaal ontwikkelde zachte tuit is deze beker de eerste stap in de overgang naar een normale beker. Speciaal ontwikkeld voor de overgang naar een normale beker in samenwerking met een kinderarts en een logopedist.

Overige informatie over dit product

Merk
Difrax
SKU
871477
EAN
8711736435135
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95