Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Depyrrol Kind NF (60vc)

60vc
Adviesprijs € 27.30 € 20.80
24% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Depyrrol kind - nieuwe formule - Vitaminen- en mineralenpreparaat

Voorziet het lichaam van de specifiek noodzakelijke extra mineralen en vitamines

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische capsule)

    % ADH*
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)   5mg 357%
Zink (als gluconaat) 15mg 150%
Mangaan (als gluconaat) 5 mg 250%
Magnesium (als gluconaat) 10 mg 2,7%

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Ingredienten:
Magnesiumgluconaat, zinkgluconaat, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), mangaangluconaat 2H2O, pyridoxaal-5-fosfaat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat en
colloïdaal siliciumdioxide) en vulstof (microkristallijne cellulose).

Gebruik
In de gebruiksaanwijzing leest u hoe u Depyrrol Kind NF het beste kunt gebruiken. Het is van belang dat u deze informatie zorgvuldig doorleest, voordat u Depyrrol Kind NF gebruikt. Ook als u Depyrrol Kind NF al eerder heeft gebruikt, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing door te lezen; er kan nieuwe informatie in deze gebruiksaanwijzing staan.

Indien niet anders voorgeschreven, voor kinderen vanaf 4 jaar: eenmaal daags 1 capsule innemen. Depyrrol Kind NF bij het ontbijt innemen met een glas water, vruchtensap of thee. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. De capsule mag geopend worden, wanneer een lagere dosis gewenst is. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Gebruiksperiode
U kunt Depyrrol Kind NF gebruiken zolang het nodig is.

Depyrrol Kind NF mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 4 jaar. Vanaf 18 jaar wordt geadviseerd Depyrrol Basis NF of Depyrrol Plus NF te gebruiken. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Depyrrol Kind NF wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Zelden zijn lichte maagklachten bij aanvang gemeld. Langdurig dagelijks gebruik van een grote hoeveelheid vitamine B6 kan milde tintelingen of gevoelloosheid in ledematen veroorzaken. Depyrrol Kind NF niet gebruiken bij polyneuropathie (tintelingen of gevoelloosheid in ledematen) en bij ernstige psychische klachten alleen op advies van behandelend arts.

Depyrrol Kind NF is houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum, zoals deze staat vermeld op de verpakking en het etiket achter de aanduiding “Ten minste houdbaar tot einde”.

Fabrikant:
Timm Health Care BV
Verkoop en Distributie:
Holland Pharma BV
Bosberg 41
7271HL  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

09-2014

.
 

Overige informatie over dit product

Merk
Depyrrol
SKU
816057
EAN
8717185283525
Inhoud
60vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95