Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dagravit Dagravit Kids Vitamine D aquosum (25ML)

25ML
Adviesprijs € 9.49 € 5.93
38% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Aanbieders medicijnen | Valt in de categorie geneesmiddelen die wij mogen aanbieden.

Productomschrijving

Haal alles uit je dag met Dagravit Kids Vitamine D Aquosum! Opgroeiende baby’s en jonge kinderen tot 4 jaar hebben voor de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel voldoende vitamine D nodig. De Gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen van 0 tot 4 jaar een aanvulling van 10 microgram vitamine D per dag gebruiken. De vitamine D druppels van Dagravit helpen tegemoet te komen aan deze specifieke behoefte van kinderen tot 4 jaar. Handig in druppelvorm, waardoor het makkelijk is toe te dienen aan vloeibare of vaste voeding!

Gebruik
6 Druppels per dag gedurende het hele jaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur: 6 druppels per dag gedurende het hele jaar.
De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of met de voeding vermengen. Door de druppelvorm is dit product gemakkelijk toe te dienen aan vloeibare of vaste voeding en is het ook geschikt voor jonge kinderen die nog niet kunnen kauwen.

Samenstelling per dagdosering van 6 druppels
Vitamine D 10 mcg 200% RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten
Suiker, water, emulgator (polysorbaat 80), natuurlijk aroma, cholecalciferol, conserveermiddelen (kaliumsorbaat), natriumbenzoaat), zuurteregelaar (citroenzuur, natriumhydroxide)
Bevat geen lactose, gluten en kleurstoffen.

Opmerkingen
Dagravit Kids Vitamine D niet met de voeding meekoken. Vermijd bij toediening direct contact van het flesje Dagravit Kids Vitamine D met de mond of etenswaren, omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Overige informatie over dit product

Merk
Dagravit
SKU
871681
EAN
08711744030339
Bewaaradvies
Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking bij kamertemperatuur 15-25 C.
Inhoud
25ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95