Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Cattier Anti rimpel verzorging droge huid (50ml)

50ml
Adviesprijs € 32.76 € 32.43
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De biologische rijke, gladmakende anti-agingverzorging Nectar Éternel van Cattier helpt de eerste tekenen van veroudering te uit te stellen en te corrigeren. Age Defence Complex1, een innovatie van Cattier, is samengesteld uit de groene klei montmorilloniet en een combinatie actieve bestanddelen uit de zee- en plantenwereld.

Deze formule werkt op drie niveaus:
- Vormt een schild tegen aantasting door vrije radicalen en beperkt zo de vroegtijdige afbraak van collageen en elastine in de huid
- Pakt zichtbare en onzichtbare tekenen van milieu- en lichtverontreiniging op de huid aan
- Voedt de huid met essentiële mineralen om deze te ontgiften en te dynamiseren

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Simmondsia Chinensis seed oil*, Dicaprylyl ether, Olus oil, Hydrogenated vegetable glycerides, Polyglyceryl-3 dicitrate/Stearate, Oleyl erucate, Stearyl alcohol, Theobroma grandiflorum seed butter*, Lauryl laurate, Maris aqua, Aloe barbadensis leaf extract*, Benzyl alcohol, Candelilla cera, Citric acid, Glycine soja oil, Helianthus annuus seed oil, Hydrogenated vegetable oil, Lactic acid, Marriubium vulgare extract, Montmorillonite, Parfum, Sodium benzoate, Sodium stearoyl glutamate, Tocopherol, Ulva lactuta extract, Xanthan gum

Gebruik
Druk traag op het pompje voor de optimale dosis van dit verzorgingsproduct. Breng het product dagelijks aan op de schone, droge huid en masseer het zacht met de vingertoppen in op het gezicht en de hals. Besteed extra aandacht aan kraaienpootjes en rimpels op het voorhoofd.

Overige informatie over dit product

Merk
Cattier
SKU
932075
EAN
03283950921855
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95