Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Boegem Balsem tube (80ml)

80ml
Adviesprijs € 13.95 € 13.94
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk

Productomschrijving


Boegem Balsem is een medisch hulpmiddel en wordt toegepast als eerste hulp behandeling van de verbrande huid (bijvoorbeeld door hete vloeistoffen of voorwerpen, zonverbranding of bestraling), die gesloten is. Tevens verzorgt Boegem Balsem de ruwe, droge schrale of geïrriteerde huid.

Toepassing
Eerste hulp behandeling van de verbrande huid (bijv. door hete vloeistoffen of voorwerpen, zon of bestraling), die gesloten is.
Verzorging voor de ruwe,droge, schrale of geïrriteerde huid.

- Eerste hulp behandeling van de verbrande huid (bijv. door hete vloeistoffen of voorwerpen, zon of bestraling), die gesloten is.
- Verzorging voor de ruwe,droge, schrale of geïrriteerde huid.

Samenstelling
SESAMUM INDICUM (sesamolie), Heliathus annuus (zonnebloemolie), Petrolatum (vaseline album)

Gebruik
Eerste hulp behandeling van de verbrande huid (bijv. door hete vloeistoffen of voorwerpen, zon of bestraling), die gesloten is. De balsem dient zo spoedig mogelijk in een dikke laag aangebracht en verdeeld te worden met de spatel. Een andere mogelijkheid is de balsem met de spatel gelijkmatig te verdelen over een verbandgaas en het gaas daarna op de huid aan te brengen.Als de balsem vloeibaar wordt dient u opnieuw balsem aan te brengen, totdat die niet meer vloeibaar wordt. De balsem dient niet te worden ingewreven, omdat door het inwrijven de kwetsbare huid kan worden beschadigd.

Waarschuwing
Wanneer u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen dan dient u dit product niet te gebruiken.Zoek bij ernstige brandwonden zo snel mogelijk medische hulp.

Fabrikant
Boegem Gezondheidszorg 
Van Lenneplaan 6    
1217 NC  Hilversum

Overige informatie over dit product

Merk
Boegem
SKU
781919
EAN
8723300340080
Inhoud
80ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95