Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Bloem Cranberry+ balans (60ca)

60ca
Adviesprijs € 20.91 € 15.61
25% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Cranberry+ Balans is een voedingssupplement dat een combinatie van Cranberryextract, Zwarte populier en Vitamine C bevat. Zwarte populier is goed voor de blaasfunctie en Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam.

Zwarte populier :

  • Goed voor de blaas en nierfunctie
Vitamine C:
  • Ondersteunt de afweer van het lichaam

Ingredienten : Droogextracten van kruiden, antiklontermiddel (tricalciumfosfaat), vitamine C, vulstof (aardappelzetmeel), capsulehuls (gelatine), hulpstof (zonnebloemolie).

Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules %ADH/RI* Kruidenextracten: Cranberryextract (Vaccinium macrocarpon) gestandaardiseerd op basis van 25:1 750 mg Zwarte populier (Populus nigra) gestandaardiseerd op basis van 10:1 200 mg Vitamine: Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg 225% *%ADH/RI = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid/Referentie-inname.

Dagdosering: 3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst : Nederland.

Bewaring en houdbaarheid
Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Voedingswaarde Per 100 g: kcal 291 kJoule 1235 Vetten 0,5 g verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten 54 g suikers 0 g Eiwitten 17,5 g Zout 0 g

Waarschuwing : Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst : Nederland

Bewaring en houdbaarheid :Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten op kamertemperatuur en altijd buiten het bereik van kinderen! Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht. De minimale houdbaarheidsdatum van dit preparaat staat vermeld op het doosje.

Overige informatie over dit product

Merk
Bloem
SKU
656283
EAN
8713549003464
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95