Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Biodermal Pure balance renewing cleansing mousse (150ml)

150ml
Adviesprijs € 23.99 € 19.48
19% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse



  • Zuiverend en diepreinigend

  • Gaat onzuiverheden en oneffenheden tegen

  • Zacht en fris huidgevoel

  • Voor normale & gecombineerde huidtypen


Biodermal Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse is een zachte mousseformule speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van een volwassen huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van effectieve ingrediënten verwijdert onzuiverheden en make-up zonder de huid uit te drogen, reinigt tot diep in de poriën en verwijdert op milde wijze dode huidcellen. Met als resultaat een frisse, zachte en stralende huid die in balans is.


Gebruik : ’s Ochtends en ’s avonds 1 tot 2 schuimbollen in de hand pompen en licht inmasseren op een vochtige huid van gezicht en hals. Afspoelen met lauw water. Vermijd contact met de ogen. Deze diepreinigende mousse kan ook 1 à 2 keer per week als enzymatische peeling gebruikt worden voor een extra zachte, gladde en egale huid. Laat de mousse dan 1 minuut inwerken op een vochtige huid van gezicht en hals en spoel af met lauw water. Vermijd contact met de ogen.



  1. Zuivert

  2. Exfoliert

  3. Hydrateert


Ingrediënten : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sorbitol, PEG-12, PEG-220, Salicylic Acid, Papain, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Parfum.


Overige informatie over dit product

Merk
Biodermal
SKU
847571
EAN
8710537042702
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95