Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Bio-Life WashCleanse (300ml)

300ml
  € 21.95
2-4 werkdagen
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Wasmiddel om je  kleding, & beddengoed te ontdoen van  huisdieren-, huisstofmijt en stuifmeel- allergenen.

WashCleanse met Eucalyptus voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen. Het denatureert en neutraliseert 90% van de aanwezige allergenen. Effectief in heet & koud water en geschikt voor alle soorten was. Verdrijft nare luchtjes en laat een verfrissende Eucalyptus geur achter. De Eucalyptus die achterblijft in het beddengoed helpt bij het vrijer ademen bij mensen die last hebben van astma en/of hooikoorts. Bio-Life Wash Cleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren.

Ingredienten
Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Voeg 50ml (hele maatdop) toe aan het wasmiddel in de wasmachine. Was de kleding en het beddengoed volgens voorschrift. Gebruik bij elke was.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.  Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.  Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Fabrikant
PhytoTreat BV
Kraaijenbergsestraat 27
4851 RG Ulvenhout 

Overige informatie over dit product

Merk
Bio-Life
SKU
899342
EAN
05060016630122
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95