Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk
null

22-02-2023 | Terugroepactie GoPure

Gebruik deze producten niet!

Wij verzoeken klanten die onlangs GoPure chips hebben gekocht onderstaand bericht goed door te lezen.

Vanwege een te hoog gehalte aan acrylamide worden de volgende producten van GoPure teruggeroepen:

 • GoPure Vegetable chips 40g met een houdbaarheidsdatum (THT) van 15-04-2023
 • GoPure Vegetable chips 90g met een houdbaarheidsdatum (THT) van 22-04-2023

Indien u deze producten heeft gekocht bij NatuurlijkWinkelen.nl willen wij u vragen contact op te nemen met onze klantenservice op info@natuurlijkwinkelen.nl.

null

22-02-2023 | Terugroepactie Karvan Cévitam

Gebruik deze producten niet!

Wij verzoeken klanten die onlangs Karvan Cévitam hebben gekocht onderstaand bericht goed door te lezen.

Bericht van Karvan Cévitam

Karvan Cévitam haalt uit voorzorg alle Karvan Cévitam 600ml busverpakkingen Original en 0% Toegevoegde suikers terug uit alle Nederlandse supermarkten. Het betreft verpakkingen met houdbaarheidsdatum (THT) t/m september of december 2023*. In het overzicht hieronder kunt u zien om welke producten het precies gaat.

Wij hebben bij een zeer beperkt aantal bussen geconstateerd dat er stukjes van het beschermlaagje aan de binnenzijde van de busverpakking zouden kunnen losraken. Een stukje van dit folielaagje zou in uw drank terecht kunnen komen. Dit folielaagje is ‘food grade’ (goedgekeurd voor gebruik in verpakkingen voor voeding), echter, wij willen geen enkel risico nemen want kwaliteit staat bij ons altijd voorop, daarom vragen we uw aandacht voor het volgende:

Heeft u onlangs een van de bovenstaande producten met bovengenoemde houdbaarheidsdatum gekocht, dan verzoeken wij u om dit product niet te consumeren en contact met ons op te nemen via consumentenservice@karvancevitam.nl. Doe dit a.u.b. onder vermelding van uw voor- en achternaam, een duidelijke foto van de dop van de fles met daarop de THT en batchcode en uw IBAN bankgegevens. Dan zullen wij de compensatie verder met u afhandelen. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Alle overige producten van Karvan Cévitam Original en 0% Toegevoegde suikers met een andere houdbaarheidsdatum en alle Signature Blends (alle houdbaarheidsdata) en Karvan Cévitam GO (alle houdbaarheidsdata) voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn geschikt voor consumptie.

*Lijst met betreffende varianten:

Bus met THT januari-december 2023

 • Karvan Cévitam Original Sinaasappel 600ml
 • Karvan Cévitam Original Bosvruchten 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Cassis 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Grenadine 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Framboos 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Aardbei 600 ml

Bus met THT januari-september 2023

 • Alle Karvan Cévitam 0% Suiker Toegevoegd 600 ml varianten
 • Karvan Cévitam Original Ice Tea Peach 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Citroen 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Tropical 600 ml
 • Karvan Cévitam Original Multivruchten 600 ml
null

15-02-2023 | Terugroepactie Vitamunda Liposomale Glutathion (60ca)

Gebruik dit product niet!

Wij verzoeken klanten die onlangs Vitamunda Liposomale glutathion (60ca) hebben gekocht onderstaand bericht goed door te lezen.

Terugroepactie Vitamunda Liposomale glutathion (60ca)

Uit onderzoek is gebleken dat dit product een te hoog gehalte 2-chloorethanol bevat, waarbij de som voor ethyleenoxide boven de grenswaarde uitkomt. Dit levert geen direct gevaar voor de gezondheid op, maar bij langdurige dagelijkse consumptie is schadelijkheid voor de gezondheid niet uitgesloten. Uit voorzorg worden deze verpakkingen teruggeroepen.

De terughaalactie betreft Vitamunda Liposomale glutathion 60 capsules met Batchnr. VM-FP-2017 en THT BBD april 2025. Wij adviseren dit product niet meer te gebruiken en de verpakking naar de winkel terug te brengen. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug. Wij willen ons verontschuldigen voor het ongemak.

Vitamunda Nederland BV

null

16-01-2023 | Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1

Gebruik dit product niet!

Wij verzoeken klanten die onlangs Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 hebben gekocht onderstaand bericht goed door te lezen.

Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1

16-01-2023

Hälsa Pharma GmbH heeft besloten om uit voorzorg 1 partij (batch) van Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 terug te roepen. Het product kan mogelijk stukjes glas bevatten. Producten uit andere partijen van Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 en andere Bronchostop producten kunnen veilig gebruikt worden.

Productbeschrijving:

 • Bronchostop Direct Nacht 5 in 1, 120 ml
 • Partij (batchnummer/lotnummer) 2C9894
 • Houdbaarheidsdatum: 08-2024
 • Streepjescode: 08710537044164

De kwaliteit van onze producten is onze hoogste prioriteit. Indien u in het bezit bent van een product met bovenstaand batch/lotnummer, dan verzoeken wij u deze niet te gebruiken. U kunt het batch/lotnummer vinden op de bovenzijde van het doosje en/of op de zijkant van het etiket op de fles. U kunt tot uiterlijk 15 februari 2023 het product met dit batch/lotnummer terugbrengen naar uw verkooppunt en kiezen voor omruiling voor een ander Bronchostop product of terugbetaling van uw aankoopbedrag.

Het is ook mogelijk om het product met dit batch/lotnummer, voor uiterlijk 15 februari 2023 aan ons terug te sturen met uw naam, adres en rekeningnummer, naar Antwoordnummer 5484, 3000VB Rotterdam. Wij zullen dan zorgen voor terugbetaling van het aankoopbedrag.

Wij danken u voor uw medewerking en verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Consumenten Service via: nl.recall@perrigo.com