Skip to content

Be Cool Cura-cool migraine strips (4st)

4st
€ 7.99

Productomschrijving

Cura-cool migraine strips

Cura-Cool zijn zachte gelstrips, De gelstips zorgen voor verkoeling en geven daarmee directe verlichting bij migraine en zware hoofdpijn.

Het is verantwoord om Cura-Cool te gebruiken met pijnstillers voor een optimaal effect. Direct klaar voor gebruik, de speciaal ontwikkelde gelstrlps hoeven niet gekoeld te worden. De gelstrip verschuift
niet en geeft gedurende 8 uur verkoeling, Cura-Cool gelstrlps kunnen makkelijk worden verwijderd zonder kleverige resten achter te iaten, Voor het beste resultaat dient Cura-cool gebruikt te Worden bij de eerste tekenen van migraine en hoofdpijn.

Medisch hulpmiddel.

Toepassing
Wanneer u behoefte heeft aan verkoeling: hoofdpijn/koorts/opvliegers/verstuikingen/ter ontspanning

Samenstelling
Water, methylparaben.

Gebruik:
Scheur of knip het sachet open en haal er één Cura-Cool gelstrip uit.
Verwijder de transparante laag van de achterzijde van de gelstrip en gooi deze weg.
Plaats de gelstrip op uw schone voorhoofd of in de nek.
Indien gewenst kan de strip op maat geknipt worden
Om te voorkomen dat de ongebruikte gelstrip uitdroogt, dient u deze in het sachet te bewaren en de bovenkant dicht te vouwen.
Voor het beste resultaat de gelstrip slechts éénmaal gebruiken

Let op!
Bijwerkingen of allergische reacties zijn onwaarschijnlijk. Indien die zich toch voordoen, raadpleeg arts, apotheker of drogist. Als er buitensporige roodheid, irritatie of verbranding van de huid optreedt, het gebruik onmiddelijk stoppen en een arts raadplegen

Fabrikant:
Vemedia B.V.
Verrijn Stuartweg 60
1112 AX Diemen

Cura-Cool zijn zachte gelstrips die zorgen voor verkoeling en geven directe verlichting bij migraine en zware hoofdpijn. De gelstrips zijn makkelijk in gebruik en kunnen op het schone voorhoofd geplakt worden. De warmte van de huid zorgt ervoor dat het water in de gel verdampt. De bijzondere afgifte van warmte is mogelijk door de unieke structuur van de gelstrip die de lichaamswarmte doorlaat en verdrijft. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een nat washandje dat geen warmte doorlaat maar juist opneemt en daardoor juist averechts werkt. De gel geeft constante en stabiele verkoeling en dat gedurende 8 uur. Cura Cool werkt snel, effectief en kan in combinatie met pijnstillers gebruikt worden. De zachte gelstrips zijn direct klaar voor gebruik en hoeven niet gekoeld te worden.

Gebruik:

Knip of scheur het zakje open en verwijder één gelpleister. Verwijder de transparante laag van de achterkant van de gelpleister en gooi deze weg. Veeg vóór gebruik zweet van de huid. Plaats de gelpleister op het voorhoofd of de nek. Knip indien gewenst de gelpleister met een schaar tot een geschikte maat. Bewaar het ongebruikte deel van de gelpleister in het zakje en vouw het boveneinde twee keer om, om uitdroging te voorkomen. Voor eenmalig gebruik. De gelpleister zal niet goed op de huid kleven als de pleister meermaals wordt verwijderd en opieuw wordt aangebracht. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Overige informatie over dit product

Merk
Be Cool
SKU
789916
EAN
04987072069240
Inhoud
4st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95