Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

A.Vogel Oorspray jeuk (20ml)

20ml
€ 12.49
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Oorspray Jeuk
Oorspray Jeuk helpt bij jeuk in de gehoorgang. Ook ter voorkoming van zwemmersoor en overmatig oorsmeer.
Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes.
Oorspray Jeuk is een handige oorspray, makkelijk te doseren: door de makkelijke doseerspray komt de olie direct op de juiste plaats.
Gebruik Oorspray Jeuk bij:
-Jeuk: de olie verzacht en kalmeert de droge huid in de gehoorgang en verlicht daardoor de jeuk. De neiging om te krabben en te peuteren wordt hierdoor verminderd.
-Overmatig oorsmeer: de olie helpt het oorsmeer zacht te worden. Dit ondersteunt de natuurlijke afvoer van oorsmeer en voorkomt zo overmatig oorsmeer. Op latere leeftijd kan oorsmeer sneller indikken, waardoor oudere mensen vaak last kunnen hebben van droog, brokkelig oorsmeer.
-Helpt ter voorkoming van zwemmersoor: De spray bevat een natuurlijke olie die een laagje vormt op de oorhuid. Hierdoor heeft water minder invloed, wat de kans op het krijgen van een zwemmersoor verkleint.

Overige informatie over dit product

Merk
A.Vogel
SKU
956355
EAN
8711596591392
Inhoud
20ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95