Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Andrelon Men sterk & verzorgend (300ml) (300ml)

300ml
Adviesprijs € 7.49 € 5.78
23% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor mannen met dunner wordend haar. Andrélon Men Sterk & Verzorgend Shampoo is verrijkt met cafeïne. Daardoor wordt je haar gevoed en versterkt tot in de haarkern zodat het er voller uitziet.   Dunner wordend haar is niet leuk. Laat je haar er weer verzorgd, sterk en vol uitzien. Met Andrélon Men Sterk & Verzorgend Shampoo. Een heerlijke ruikende shampoo met plantaardige reinigende bestanddelen en cafeïne. De voedende shampoo versterkt je haar van binnenuit omdat het doordringt tot in de haarkern. Gebruik voor het beste resultaat naast de shampoo ook de Andrélon Men Sterk & Verzorgend Conditioner.   Gebruiksaanwijzing:   • Breng de shampoo aan op je haar. • Wrijf de shampoo goed in je haar en laat het even intrekken. • Spoel de shampoo daarna goed uit.   Vermijd oogcontact. Komt er toch shampoo in je oog? Spoel het dan goed uit met warm water.   Wie kent Andrélon niet? Het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland met een geschiedenis die meer dan 80 jaar teruggaat. Andrélon heeft een uitgebreid assortiment met shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten. Daardoor heeft Andrélon een verzorging voor elk type haar.   De geschiedenis van Andrélon begon in 1940. Kapper André de Jong maakte zijn eigen haarverzorgingsproducten. Dat deed hij in een klein fabriekje in Bodegraven. Dat idee groeide uiteindelijk uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging.   En het merk blijft zichzelf ontwikkelen. Zo heeft Andrélon nu een andere fles die, met uitzondering van de dop, is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.   Allergenen Type allergeen Bevat: Linalool, d-Limonene       INGREDIËNTEN: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Caffeine, Calcium Glycerophosphate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Carbomer, Citric Acid, Dimethiconol, Cocamide MEA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA- Sulfate, Glycerin, Sodium Hydroxide, PPG-6, Limonene, Linalool.

EAN(s): 8720182062406

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
962420
EAN
8720182062406
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95