Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Andrelon Hairspray perfecte krul (250ml)

250ml
Adviesprijs € 6.19 € 5.18
16% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • • Andrélon Styling Perfecte Krul Haarspray zorgt 24 uur lang voor veerkrachtige, glanzende krullen en gaat pluis tegen.
  • • Andrélon Perfecte Krul Haarspray geeft veerkracht en glans aan je krullen
  • • De haarspray geeft flexibele fixatie en een natuurlijke stralende glans
  • • De spray definieert je krullen en houdt ze zijdezacht en soepel in model
  • • De styling haarspray is speciaal geschikt voor krullend haar
  • • Gaat pluizend haar tegen, droogt snel en is gemakkelijk uit te borstelen


Andrélon Styling Perfecte Krul Haarspray geeft veerkracht aan je krullen. De styling haarspray heeft een zeer fijne verstuiving en zorgt 24 uur lang voor een flexibele fixatie en een natuurlijke stralende glans van krullend haar. Hij definieert je krullen en houdt ze zijdezacht en soepel in model. Zo worden je krullen weer makkelijk handelbaar en voelen ze zacht, flexibel en veerkrachtig aan. Het resultaat is een perfecte bos zachte, veerkrachtige en glanzende krullen. De producten in de Perfecte Krul haarverzorgings- en stylingslijn geven je krullen langdurige veerkracht en gaan pluizen tegen. Ze brengen je krullen terug in je haar en accentueren ze zonder het haar plakkerig en hard te maken of uit te drogen. Gebruik voor het beste resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul haarverzorgingslijn. Hoe het product te gebruiken: de spray vanaf ca. 30 cm afstand gelijkmatig over je krullen verdelen. Wanneer je alleen bepaalde delen van je krullen wilt accentueren, spray dan op een aantal lokken en breng je krullen in model. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
943496
EAN
8710522923900
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95