Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Andrelon Conditioner klei fris & zuiver (300ml)

300ml
€ 4.19
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • • Andrélon Special Klei Fris & Zuiver Conditioner voedt en hydrateert je haar
  • • Andrélon Fris & Zuiver Conditioner is verrijkt met kaolien klei
  • • Verwijdert onzuiverheden en behoudt de natuurlijke oliën in je haar
  • • Voor haar dat snel vet wordt bij de haaraanzet en droog is in de punten
  • • Voor makkelijk doorkambaar haar dat heerlijk ruikt
  • • De fles van deze conditioner is 100% gerecycled en recyclebaar


Andrélon Special Klei Fris & Zuiver Conditioner, met kaolien klei, voedt en hydrateert je haar. Kaolien klei, afkomstig uit China, wordt al eeuwen gebruikt bij schoonheidsrituelen en kan als natuurlijk middel worden gebruikt tegen vet haar. Kaolien klei is een zachte, fijne klei die bekend staat om haar zachte en zuiverende werking op de hoofdhuid en het haar. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor haar dat (zeer) snel vet wordt bij de haaraanzet en droog is in de punten. De actieve formule tegen vet haar zorgt dat onzuiverheden worden verwijderd, waarbij de natuurlijke oliën in je haar worden behouden. Hierdoor droogt je haar niet uit. De conditioner, verrijkt met kaolien klei, geeft je haar een fris gevoel, een boost en zorgt ervoor dat je haar (bij de haaraanzet) langer fris en schoon blijft. Gebruik voor een zo goed mogelijk resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Klei Fris & Zuiver lijn. Gebruiksaanwijzing: na het wassen zacht inmasseren in de lengte van haar. Voorkom het aanbrengen van de voedende conditioner bij de haaraanzet. 1-3 minuten laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer. Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en sinds kort heeft Andrélon een andere fles! Deze is recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen. *M.u.v. de dop.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
943927
EAN
8710847947346
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95